Цитати великих людей про Бога

Цитати великих людей про Бога. Цитати великих людей на кращому сайті Citaty.org.ua. Кращі цитати найбільших людей всіх часів і народів на всі випадки життя. Великі думки великих людей.

Отримую листи: «Допоможіть стати актором». Відповідаю: «Бог допоможе!»

Бог мій, як прошмигнула життя, я навіть ніколи не чула, як співають солов’ї.

Яка весна! Боже, яка весна! .. Що за повітря! .. Чи вірите, що часто приходить шалене бажання перетворитися в один ніс, щоб не було нічого більше – ні очей, ні рук, ні ніг, крім одного лише величезного носа, у якого б ніздрі були завбільшки в добрі відра, щоб можна було втягнути в себе якомога більше пахощі і весни.

Щоб розмовляти з Богом, потрібно бути дуже сильним.

Якщо б я не сподівався на мого Бога, то я ставив би ні в що земних царів.

Бог невимовно милостивий до людини і вживає всіх засобів, щоб доставити йому більше і більше блаженства.

Якби мені дали вибирати: населити землю такими святими, яких я тільки можу уявити собі, але тільки щоб не було дітей, або такими людьми, як тепер, але з постійно перебувають, свіжими від Бога дітьми, – я б вибрав останнє .

Зазвичай той, хто плює на Бога, плює спочатку на людину.

Чим менше у мене бажань, тим ближче я до богів.

Якщо природа є творіння, то само собою зрозуміло, що вона може бути створеною лише від того, що більше, що могутніше природи. Від чогось такого, що вже існує, так як для того, щоб створити природу, треба чогось існувати вже незалежно від природи. Значить існує щось окрім природи і то такий, що творить природу. Російською мовою це називається Бог.

Форма, в якій прусський король буде здійснювати свою владу над Німеччиною, ніколи не мала для мене великого значення. Однак досягнення цієї влади я присвятив всі сили, які дарували мені Господь.

Немає сумніву, що російські жінки краще освічені, більш читають, більш мислять, ніж чоловіки, зайняті бозна-чим.

Де любов, там і Бог.

Можливо, нашому Мишкові треба посидіти спокійно, не ганяти поросят і підсвинків по тайзі, а харчуватися ягідками і медом. Може, його в спокої залишать? Не залишать. Тому що завжди будуть прагнути, щоб посадити його на ланцюг. А як тільки вдасться – вирвати і зуби і кігті. У сьогоднішньому розумінні це – сили ядерного стримування. Як тільки це, не дай Бог, трапиться, то і ведмедик не потрібним стане, опудало з нього зроблять і всі.