Цитати зі змістом про Бога

Цитати зі змістом про Бога. Цитати зі змістом про все на світі і на кожен день. Ми підібрали величезну кількість цитат тільки зі здоровим глуздом і розподілили по розділах. Читайте кращі цитати зі змістом на сайті Citaty.org.ua.

Боги заздрять нам, тому що ми смертні. Будь-який момент нашого життя може стати останнім. Адже життя яскравішим і красивішим, коли вона конечна. Ти ніколи не будеш кращим, ніж зараз. І ми більше не будемо тут ніколи.

Боги Плоского світу ніколи особливо не переймалися всякими судилищами над душами померлих, тому люди потрапляли в Пекло тільки в тому випадку, якщо глибоко і щиро вірили, що саме там їм і місце. Чого, звичайно, взагалі не траплялося б, якби вони не знали про його існування. Це пояснює, чому так важливо відстрілювати місіонерів при першому їх появі. Террі Пратчетт

Швидше б все здохли. Ніхто і не помітить такої «втрати». Господь, зроби так, як я прошу. Вони вкрай охр * нелі. Олексій Пехов “Проклятий горн”

Потрібно завжди поступати так, як правильно, а не так, як велять боги. Наступного разу боги можуть сказати що-небудь інше. Террі Пратчетт

Любов не купиш за гроші, її посилає нам Господь …

Коли нам сумно, Бог посилає на землю ангела – людини, який прийде і витре наші сльози …

Віра в богів потрібна людям хоча б тому, що вірити в людей занадто важко. Террі Пратчетт

Яка сила в людині, який діє завжди за волею Бога й у всьому Йому покірний! Марк Аврелій

Якщо б тільки Бог дав мені який-небудь ясний знак! Наприклад, відкрив рахунок на моє ім’я в швейцарському банку. Вуді Аллен

Здійснити самогубство – значить порушити правила ввічливості, з’явившись до Господа без запрошення. Лорд Деннинг

В XIX в. проблема полягала в тому, що Бог мертвий; в XX – проблема в тому, що мертвий чоловік. Еріх Фромм

Бог ніколи не замикає двері, поки не відкриє іншу. Фенні Флегг “Смажені зелені помідори в кафе« Полустанок »”

У житті немає нічого постійного крім Бога, все інше – тлін.

Бог дає можливості не тим, хто їх потребує.

Не бойся твого бога, – бійся самого себе. Ти сам творець своїх благ і причина своїх лих. Пекло і рай знаходяться в твоїй власній душі.

Бог дав людині все, крім часу.

Дай Бог здоров’я кожній мамі.

Господь не може встигнути усюди одночасно, і тому він створив матерів.

Тільки смерть, коли ми наближаємося, щоб розглянути її зблизька, є справжнім об’єктом нашого існування. В останні кілька років я вступив в такі близькі стосунки з цим кращим другом людства, що тепер смерть не тільки не є для мене чимось страшним, а, навпаки, дуже втішним! Я дякую моєму Богові за те, що він люб’язно надав мені можливість вивчення в результаті чого зрозумів, що Смерть – це ключ, який відмикає двері в наше справжнє щастя. Вольфганг Моцарт

Для вас я атеїст, а для Бога – конструктивна опозиція. Вуді Аллен

Боги дали людям смерть, а життя приберегли для себе.

Мені шкода, що не тримав тебе так міцно, щоб Бог не міг розлучити нас.

Подібний світ може існувати тільки тому, що навіть у богів є почуття гумору. Террі Пратчетт

Справжнє кохання благословляється Богом. Ось ми і дізнаємося, бажана Богові наша любов.

Якщо б смерть була благом – боги не були б безсмертні. Сапфо

Пам’ятай: оберігаючи свою самотність, ти бережеш дар, отриманий при народженні від Бога. Адольф Хараш

До віруючих можуть ставитися і самі боги. Боги вірять в віру. Террі Пратчетт

Істинне щастя неможливо без самотності. Падший ангел змінив богу, ймовірно, тому, що захотів самотності, якого не знають ангели. Антон Чехов

Просто відсутність Бога стало для мене природним і зрозумілим. Таким же зрозумілим, як, наприклад, те, що бажати смерті ближнього – це так само цілкомсобі природно і по-людськи. Анар Гасанов “Приречені”

Віра в себе здатна творити такі ж дива, як і віра в Господа Бога. Оноре де Бальзак

Все своє життя ти намагаєшся стати Богом, а потім вмираєш.

Коли хтось сумує, Господь посилає до нього ангела. І той тихенько втирає наші сльози, даруючи надію.

Кожен, хто любить самотність, або – дикий звір, або – Господь Бог. Френсіс Бекон

Бійся людини, бог якого живе на небі.

Можна вірити в людей, але тільки не в богів. Террі Пратчетт

І Бог зробив крок у порожнечу. І Він подивився навколо і сказав – Я самотній. Створю собі світ Джеймс Уілдон Джонсон

Життя – це безцінний дар, який дається нам один-єдиний раз. І слава богу.

Любов – це голос Бога.

Той, хто знаходить задоволення в самоті, або дикий звір, або Бог. Аристотель

Господь дає нам життя, але світом править диявол …

Чи не убий – Смерть ревнива і їй не потрібні егоїстичні помічники з комплексом Бога. Джеймс Гудвін “Серце дурня”

– Бог, мій друг, все бачить, а я … ах, як давно я тебе наскрізь розумію! Ах, детушки, детушки! згадайте мати, як в могилі лежати буде, згадайте – так пізно вже буде! – Матінка! – заступився Порфирій Владімірич, – залиште ці чорні думки! залиште! – Помирати, мій друг, всім доведеться! – сентенційно вимовила Аріна Петрівна – не чорні це думки, а самі, можна сказати … божественні! Михайло Салтиков-Щедрін “Панове Головльови”

Ні, так всюди заведено: люди вбивають один одного. Тільки зазвичай вигадують для цього якісь дурні причини, на кшталт того, що ти молишся Господу не так, як я, тому повинен померти … Набагато чесніше сказати: мені потрібні твої гроші, або ти віддаси їх мені, або помреш! Ігор Пронін “Пірати. Книга 1. Острів Демона”

– Харбарде – бог, який прийшов провідати нас. І такий візит – велике свято. – Навіть якщо він привів до смерті? – Якщо він привів до смерті, то також призведе і до життя. Так велять боги. Т \ с Вікінги

Чи не убий – Смерть ревнива і їй не потрібні егоїстичні помічники з комплексом Бога. Джеймс Гудвін “Серце дурня”

Я вірю в ялинку, вірю в торжество, Як і раніше від Бога чекаю подарунка. Як ялинка, ти – в вогнях, нічна твердь. Невже подарунок Бога – тільки смерть? Дмитро Мережковський, «Люблю я запах ялинки на Різдво …»

І я уявляю собі, що Бог в даний момент займається тим же, крутить собі своє кіно, яке і є ми. Джек Керуак “Біг Сюр”

Капітан на своєму кораблі – перший після Бога, тому що йому не дозволено брати на корабель дружину. Яніна Іпохорська

Любов так незбагненна: кам’яний ідол може стати Богом, а серце ангела може закам’яніти.

Бог не карає людей за те, що вони люблять.

Я попросив дерево: «Скажи мені про Бога». І воно зацвіло. Рабіндранат Тагор

Якщо виявиться, що Бог є, навряд чи він лиходій. Але, як не крути, доводиться визнати, що він, в общем-то, двієчник. Вуді Аллен

Ти дуже швидко знаходиш Бога, коли тебе знаходять мертвим.

Річард Прайор

Між творцем і богом велика різниця. Робота творців не з легких, адже вони створюють місця. А богів створюють люди. І це багато що пояснює. Террі Пратчетт

– А ти що, пропонуєш навчити мене буде навчати? – Вчити? Я? Боронь боги. Щоб вчити потрібно терпіння, яким я не володію. Але я можу дозволити тобі повчитися у мене. Террі Пратчетт

Віра постійно зміщується. Люди починають з віри в бога, а закінчують вірою в структуру. Террі Пратчетт

Можливо, Бог хоче, щоб ми зустрічали не тих людей до того, як зустрінемо ту єдину людину. Щоб, коли це трапиться, ми були вдячні. Габріель Гарсіа Маркес

Стверджує, що боги люблять, коли поблизу ошивается який-небудь атеїст. Є на кого зірвати злість. Террі Пратчетт

Боги дали людям почуття гумору, щоб спокутувати свою провину за те, що розділили їх на двастаті. Террі Пратчетт

Знаєш, раніше я думав, що я тупий … але потім я зустрів філософів. Террі Пратчетт “Дрібні боги”

Якщо ви хочете, щоб Бог розсміявся, розкажіть йому про свої плани. Вуді Аллен

Якщо здаватися не тим, хто ти є насправді, можна отримати не ту роботу, не тих друзів, бог знає що. Чи не своє життя.

Щоб жити на самоті, треба бути твариною або богом, говорить Аристотель. Бракує третього випадку: треба бути і тим і іншим – філософом. Фрідріх Ніцше

Я сама винна в тому, що я одна в день Святого Валентина. І самі близькі стосунки у мене зараз з мобільником. Слава богу, вібро працює!

Девіз всякого бога. Чи не давай занадто багато, нехай радіють тому, що мають. Варення – завтра, розумієш? Террі Пратчетт

По суті, різниця між богами і демонами така ж, як між терористами і борцями за свободу. Террі Пратчетт

У місцевих богів була погана звичка ходити по домівках атеїстів і бити скло. Террі Пратчетт

Світ – це підмостки, на яких боги розігрують вічну драму. Террі Пратчетт

Я закоханий в тебе не більше, ніж ти в мене, і не дай Бог, полюбити тебе, крихітко!

Я закоханий в тебе не більше, ніж ти в мене, і не дай Бог, полюбити тебе, крихітко!

І сказав Господь: “Недобре бути чоловікові одному”

Самотність – небезпечна вещь.Еслі воно не веде тебе до Бога, воно веде до дьяволу.Оно веде тебе до самого себе. Джойс Керол Оутс

– Ти молишся богам? – Так. Старим і новим. – Є тільки один бог, і ім’я його – смерть. А смерті ми говоримо тільки одне – «Не сьогодні».

Коли від нього пішла Наталя, найбільше він не міг змиритися з тим, що на наступний день життя як і раніше тривала. Як ні в чому не бувало. Тоді теж світ не зупинився. Навіть на коротку мить. Бог знову нічого не помітив … Януш Леон Вишневський

Боги влаштували так, що всякий може відняти у нас життя, але ніхто не в змозі позбавити нас від смерті. Луцій Анней Сенека

Боже милостивий, життя – це пекло.

У мене немає дітей, я не дивлюся телевізор і не вірю в Бога, значить, мені замовлені ті доріжки, на які люди охоче згортають для полегшення життя.

Вони – всього лише мертві люди – А ми всього лише вмираючі боги.