Цитати про життя та про Бога

Кращі Життєві цитати про Бога. Тут ви знайдете найбільшу колекцію цитат про життя. Знамениті висловлювання про життя і сенс життя. Понад 100 нових цитат кожен день!

Бог дасть мені міркування і сенс напасти на шлях істинний. Катерина II

Бог як і раніше управляє Всесвіту, а нам дана сила, щоб управляти власним життям. Ернст Холмс

Боже мій, я вважаю за краще любити, ніж бути коханим. Яка насолода так страждати!

Якщо б не віра в Бога, життя для мене на цій Землі, втратила б будь-який сенс. Павло Курьянофф

Зневіра, яке знаходить на багатьох людей при міркуванні про сьогодення, минуле і майбутнє своє становище, показує тільки те, що вони ще мало міркували, ще не вміють входити в зміст і значення подій. Але як тільки починаємо ми прозрівати сенс будь-якого події, тоді сповнюємося надлишком однієї подяки до Бога, бачачи, як все, що трапляється, трапляється на благо наше. Микола Гоголь

Мета і сенс людського життя – возз’єднується нас пізнання Бога. Олдос Хакслі

Варто тільки людині думати своє життя в поєднанні любов’ю з усім живучим і з Богом, і життя його відразу ж замість борошна стає благом. Лев Толстой

Тому, кого боги нагородять хорошими цицьками, на додачу вони дадуть життя, повну випробувань.

Вірити в Бога – значить визнавати, що то добро, про який свідчить наша совість, якого ми шукаємо у своєму житті, але якого не дає нам ні природа, ні свій розум, що це добро все-таки є, що воно існує і крім нашої природи і нашого розуму, що воно є щось само по собі. Без цієї віри нам довелося б допустити, що добро є тільки оманливе відчуття або довільний вимисел людського розуму, тобто що його, по суті, немає зовсім. Але це допустити ми морально не можемо, бо ми самі, як моральні істоти і все наше життя має сенс тільки через віру в дійсне добро чи добро як істину. Володимир Соловйов

Все, видно, залежить від Бога, кожному відпущений свій термін.

Ахмад Шах Масуд

Бог дав життя, дасть і здоров’я.

Будеш жити для Бога, заради Бога і на славу Божу – ось і порятунок, ось і справжній, а не ефемерний сенс життя. Іоанн Крестьянкин

Після Бога ми в першу чергу в боргу перед жінкою: спершу вона дарує нам життя, а потім надає цьому житті сенс. – Крістіан Боув

Бачити все речі в Бога, зробити зі свого життя рух до ідеалу, жити вдячністю, зосередженням, лагідністю і мужністю: в цьому дивна точка зору Марка Аврелія. Анрі Амьель