Цитати про молитви

Цитати про молитви. Тільки найкращі цитати і вислови. Найповніша збірка цитат за темами і напрямками. Якщо ви шукаєте цитати, то ви їх вже знайшли це Citaty.org.ua

Нас знищать – політика без принципів, задоволення без совісті, багатство без роботи, знання без характеру, бізнес без моралі, наука без людяності і молитва без жертви. Ганді

Молитися потрібно тоді, коли ти маєш рацію.

Встав на світанку … молився. Мар.1: 35

Справжнє кохання починається там, де нічого не чекають взамін. Щоб навчити людину любити людей, треба навчити його молитися, бо молитва безмовна.

Любов, молитва і війна починаються завжди прекрасно. А закінчуються? Павло Загребельний “Роксолана”

Безкорислива молитва ніколи не буває марною: нехай у проханні буде відмовлено, але хто просить обов’язково буде послано полегшення.

Вчити дурня богу молитися – свідоме доведення людини до заподіяння самому собі травм голови.

Приватна власність – це святе, поки на неї не починають молитися.

Застав дурня богу молитися – неодмінно теракт влаштує.

Сьогодні вранці в своїх молитвах я знову переплутав бога з касою.

Якщо ви знайдете час для молитви, то будьте впевнені – БОГ знайде час щоб відповісти вам!

Кетрін по природі одинак, і, значить, їй потрібна родина, щоб не страждати від самотності; я ж веселушка, і, значить, мені ніколи не доведеться турбуватися про те, що я залишуся одна, – нехай навіть у мене нікого немає. Елізабет Гілберт. “Їсти, молитися, кохати”

Любов – це найкраща в світі релігія, якщо хтось когось любить, він віддасть йому все без молитви. О. Бальзак

Ну, а після, семи сотням людей в шлюпках залишилося тільки одне – чекати кінця, молитися, чекати відпущення гріхів, якого вони ніколи не отримають … До \ ф Титанік

Молитву Він чує. Пріт.15: 29

Багато могутня ревна молитва праведного. Іак.5: 16

Якщо молитва – це твоє звернення до Бога, то інтуїція – це розмова Бога з тобою.

У людини є єдиний друг коли у нього біда, це молитва який ми молимося і починаємо діяти!

Молитва віри спасе недужого. Іак.5: 15