Цитати великих людей про Ісуса

Цитати великих людей про Ісуса. Цитати великих людей на кращому сайті Citaty.org.ua. Кращі цитати найбільших людей всіх часів і народів на всі випадки життя. Великі думки великих людей.

Є всередині землі нашої примиритель, який поки не всіма видно, це – наша Церква … У ній правило і кермо наступаючого нового порядку речей, – і чим більше входжу в неї серцем, розумом і думкою, тим більше дивуюся чудний можливості примирення тих протиріч, яких не в силах тепер примирити Західна церква …, яка тільки відштовхувала людство від Христа.

Нерозумні люди з початку століть Замість істини тішилися веселкою слів; Хоч прийшли їм на допомогу Ісус з Муххамедом, Чи не проникли вони в сокровенність основ.

Життя. Я не можу зрозуміти її призначення, та адже Христос теж не відкрив мета життя. Він вказав лише, як жити, але чого цим можна досягти, нікому не відомо. Так, проте якщо це таємниця, то нехай їй і залишиться. Але ми все-таки повинні знати, навіщо живемо. Навіщо вона, життя? Навіщо жити? На всі її дріб’язкові сни і прагнення покладено вінок помилки, сплетений з шипшини. Невже так і неможливо розгадати?

В набутті Духа Божого і полягає справжня мета нашого життя християнської, а молитва, чування, піст, милостиня і інші, заради Христа робляться, суть тільки кошти до набуток Духа Божого. Серафим Саровський

Чи то кулю в скроню, немов в місце помилки перстом, то чи смикнути отсюдова по морю новим Христом.

Ось вони, товсті стегна, Цієї паскудної стіни. Тут ночами черниці Знімають з Христа штани.

Не можна читати Євангеліє, не чуючи дійсного присутності Ісуса, Його Особа пульсує в кожному слові.

Володіємо скарбом, яким ціни немає, і не дбаємо про те, щоб це відчути, але не знаємо навіть, де поклали його. У господаря питають показати кращу річ в його будинку, і сам господар не знає, де лежить вона. Не будьте мертвими душами, але живими. Є тільки одна двері до життя, і ці двері – Ісус Христос.

Я вручив мою душу в руки Бога, мого Творця, і абсолютно непохитно вірю в Ісуса Христа, мого Спасителя.

Чи краще ми [Росія] інших народів? Ближче чи життям до Христа, ніж вони? Нікого ми не краще, а життя ще невлаштованість і безладний всіх їх. «Гірше ми всіх інших» – ось що ми повинні завжди говорити про себе … Ми ще розтоплений метал, що не отлившийся в свою національну форму; ще нам можливо викинути, відштовхнути від себе нам непристойне і внести в себе все, що вже неможливо іншим народам, які мають форму і загартувалися в ній.