Цитати з фільмів про Бога

Цитати з фільмів про Бога. Найулюбленіші фільми в цитатах на сайті Citaty.org.ua. Величезна колекція цитат із знаменитих радянських і популярних зарубіжних фільмів. Ви знайшли те, що шукали!

– Пес намагався мене продати, але був поранений в поєдинку. Він благав мене вбити його, але я відмовилася. І залишила його в горах помирати. Мені хотілося, щоб він страждав. Я його ненавиділа. Ненавиділа! Це не брехня! – Дівчинка бреше мені, багатолика богу, собі. Т \ с Гра престолів

Ви вірите в мавпу в людину, а я – в Бога, який є в кожній людині.

– Знаєш що, Катя, якщо я в чомусь був винен перед тобою, то бог мене покарав, так що … ти особливо не стараються.

Боже! Як же я Вас давно бачив.

Я з ними по телефону говорю про те, де і як зустрінемося. А коли зустрічаємося – про те, коли зателефонуємо. Є ще й секс. Тут хоча б можна не розмовляти, слава Богу!

Головне, щоб у людини був Бог в душі.

Бургундія, Нормандія, Шампань або Прованс, і в ваших жилах теж є вогонь, але розумниці фортуні, їй богу, не до вас, поки на білому світі, поки на білому світі, поки на білому світі, є Гасконь!

Всі люди вірять. Одні люди вірять, що бог є, інші – що бога немає. І те, і інше неможливо довести.

– Скажіть, це вас вселили в квартиру Федір-Палича Сабліна? – Нас! – Боже, пропав будинок … що буде з паровим опаленням?

Лариса виходить заміж? Ну що ж так воно краще … Я-а, панове, трошки винен перед нею, так раз вона заміж виходить, так все рахунки покінчені … А я ж мало на Ларисі щось не одружився, от би людей насмішив …

– А рука-то у мене, слава богу, о-го, сильна, а голова, слава богу, мисляча!

Ця роль лайлива, і я прошу її до мене не застосовувати! Боже, ну і будиночок у нас! Те обкрадають, то обзивають … а ще боремося за почесне звання «будинку високої культури побуту», – це ж кошмар, кошмар!

– У нас переконання. – Які такі переконання? – Ми віримо в Господа нашого, Говінда, а він нам в людей стріляти не велить. – Все, ви нам підходите. І Говінда ваша нічого. Рідкувата, але нічого. І стригти вас знову ж таки не треба. І люди ви, видно, витривалі 4 часу «Харе Крішну» кричати – це не кожен здужаємо … Підете в хімвойска.

І ви вірите в Бога?

– На жаль, при живій дружині ви не можете одружитися вдруге. – При живий? Ви пропонуєте її вбити? – Так упаси вас Бог, барон!

Береженого – Бог береже.

– Так. На жаль, барон, я нічим не зможу Вам допомогти. – Чому? – Тому, що при живій дружині Ви не можете одружитися вдруге. – Ви говорите, при живій? – При живий. – Ви пропонуєте її вбити? – Господи! Так упаси Вас бог, барон!

Господь, ти бачиш це тіло, в ньому жив лиходій і пасквілянт …

Милості прошу, ніж бог послав. Прошу …

Євген Олександрович, ось це місце: «Залиште, заради бога!»

Вірте, Ваша Величносте, в цій грудей серце, яке б’ється за Вас і завжди буде битися за Вас до останнього удару! .. Бог мій, хіба Ви не знаєте, ми стільки раз ризикували за Вас життям, Ваша Величносте! Так невже Ви Не змилувалося над Вашими бідними слугами, які протягом двадцяти років залишалися в тіні, ні словом, ні подихом не видаючи Вашої таємниці і не нагадуючи про себе?

– Пан барон вас давно чекає. Він з ранку в кабінеті працює, замкнувся і питає: «Томас, – каже, – не приїхав ще пан пастор?» Я кажу: «Ні ще». Він каже: «Ну і слава богу». Дуже вас чекає.

– Мій батько перед смертю сказав: «Абдулла, я прожив життя бідняком і я хочу, щоб тобі Бог послав дорогий халат і красиву збрую для коня». Я довго чекав, а потім Бог сказав: «Сідай на коня і візьми сам, що хочеш, якщо ти хоробрий і сильний».

– Невже ти думаєш, що за твої жалюгідні десять доларів Господь буде терпіти твої коливання?

– Зараз перуки не носять, так? – Ну і слава Богу, я вважаю. Куди краще так … це … живенько, правда? А то як будинок на голові! – Ну, якщо живенько,то краще.

О, 25 років, клянусь Богом, нічого подібного. Останній раз – в Парижі, на Рю-де-ла-Пер … И-и!

Хоботов, Хоботов, заради бога, угамуйся! Це тимчасова, але необхідний захід. Я відповідальна перед тобою, і перед жінкою, яка одного разу з’явиться, і якій я зобов’язана вручити тебе неушкодженим, цілим, в здоровому глузді.

– Ось і другу дочку проводжаю. Бережи її, князь. – Матуся, заради бога, не хвилюйтеся. Я весь Тифліс під ноги вашої дочки кину. Як килим, нехай ходить.

Кіса, давайте і ми увічнили. Заб’ємо Міці баки. У мене, до речі, і крейда є! Їй-богу, полізу зараз і напишу: «Киця і Ося були тут».

– Ти що казав, а? Ти які клятви давав? Здурів на старості років? – Настасья! – Мало тобі, окаянний, що ти молодість мою погубив, а зараз і зовсім вдовою зробити хочеш? Ой, Паша! Пашенько! Паша! Пашенько! Пашенько! Прости, Христом Богом прошу, прости! Паша, не ходи! Не ходи з ними! Погублять тебе ні за гріш! – Ось що, хлопці, кулемет я вам не дам.

Все люди вірять. Одні вірять, що Бог є, інші вірять, що Бога немає. І те й інше неможливо довести. Будете перераховувати?

– А над чим ви зараз працюєте? – Та так … шукаємо. – Боже, як це цікаво. Віднімати у землі давно пішли забуті таємниці!

– Диви, віруючий! – І шо такого? Я теж – віруючий. – І який у вас в Ефіопії бог? Вуду? – Краса! З твоєї влучністю тобі треба в Олімпійську збірну зі стрільби. Ти ж свій талант в землю зарив! – Я спорт не люблю!

Благословляю вас в дорогу. Слідом ворогам завжди знайдуться і друзі. Бийтеся там, де це можна, слава Богу, і вже, звичайно, там бийтеся, де не можна.

Господа! Пропоную ще раз випити за окраса нашого міста, за Ларису Дмитрівну!

Так, панове … одружуся. Ну, правда, дуже багата. Беру в придане золоті копальні.

– Я отруєний синематографом … Фільми замінили мені все. І я іноді з жахом відчуваю, що вони мені стають дорожче грошей! Я прошу, батько мій, ради. Я розривався надвоє! – Сину мій! Слухай голосу серця свого. – А-а! .. – Бо Господь каже з тобою через нього! – Батько мій, тоді я просто розорюся! – Син мій, послухай голосу розуму свого. Бо Господь нагородив тебе їм, щоб ти міг почути його! – Що, значить – прогнати Фёста? А кінематограф? Невже я більше ніколи його не побачу? – Невже ти думаєш, що за твої жалюгідні десять доларів Господь буде терпіти твої коливання?

– А як вони поводяться? “Вибачте, будь ласка” … А ось ти, Х’ю, в своєму житті хоч раз вимовляв слово “будь ласка”? – Замовкни, заради бога. Без тебе нудно! – А-а-а! А той би джентльмен сказав: “Заткнись, будь ласка, Хью!”

Що сталося за ті дві доби, що мене не було? Перекинувся світ? На землю зійшов бог? Кальтенбруннер одружився на єврейці?

Боже мій, яка огидна пика!

– Щоб ви не сказали, Пилип Пилипович все стверджують, що нова дуже пристойна, 30 градусів. – А горілка повинна бути в 40 градусів, а не в 30, це по-перше. А по-друге, Бог знає, чого вони туди плеснули. Ви можете сказати, що їм прийде в голову? – Все що завгодно.

– Бог щось не Тимошка, бачить трішки.