Цитати з фільмів про Бога

Все люди вірять. Одні вірять, що Бог є, інші вірять, що Бога немає. І те й інше неможливо довести. Будете перераховувати?

– А над чим ви зараз працюєте? – Та так … шукаємо. – Боже, як це цікаво. Віднімати у землі давно пішли забуті таємниці!

– Диви, віруючий! – І шо такого? Я теж – віруючий. – І який у вас в Ефіопії бог? Вуду? – Краса! З твоєї влучністю тобі треба в Олімпійську збірну зі стрільби. Ти ж свій талант в землю зарив! – Я спорт не люблю!

Благословляю вас в дорогу. Слідом ворогам завжди знайдуться і друзі. Бийтеся там, де це можна, слава Богу, і вже, звичайно, там бийтеся, де не можна.

Господа! Пропоную ще раз випити за окраса нашого міста, за Ларису Дмитрівну!

Так, панове … одружуся. Ну, правда, дуже багата. Беру в придане золоті копальні.

– Я отруєний синематографом … Фільми замінили мені все. І я іноді з жахом відчуваю, що вони мені стають дорожче грошей! Я прошу, батько мій, ради. Я розривався надвоє! – Сину мій! Слухай голосу серця свого. – А-а! .. – Бо Господь каже з тобою через нього! – Батько мій, тоді я просто розорюся! – Син мій, послухай голосу розуму свого. Бо Господь нагородив тебе їм, щоб ти міг почути його! – Що, значить – прогнати Фёста? А кінематограф? Невже я більше ніколи його не побачу? – Невже ти думаєш, що за твої жалюгідні десять доларів Господь буде терпіти твої коливання?

– А як вони поводяться? “Вибачте, будь ласка” … А ось ти, Х’ю, в своєму житті хоч раз вимовляв слово “будь ласка”? – Замовкни, заради бога. Без тебе нудно! – А-а-а! А той би джентльмен сказав: “Заткнись, будь ласка, Хью!”

Що сталося за ті дві доби, що мене не було? Перекинувся світ? На землю зійшов бог? Кальтенбруннер одружився на єврейці?

Боже мій, яка огидна пика!

– Щоб ви не сказали, Пилип Пилипович все стверджують, що нова дуже пристойна, 30 градусів. – А горілка повинна бути в 40 градусів, а не в 30, це по-перше. А по-друге, Бог знає, чого вони туди плеснули. Ви можете сказати, що їм прийде в голову? – Все що завгодно.

– Бог щось не Тимошка, бачить трішки.