Цитати зі змістом про Бога

Між творцем і богом велика різниця. Робота творців не з легких, адже вони створюють місця. А богів створюють люди. І це багато що пояснює. Террі Пратчетт

– А ти що, пропонуєш навчити мене буде навчати? – Вчити? Я? Боронь боги. Щоб вчити потрібно терпіння, яким я не володію. Але я можу дозволити тобі повчитися у мене. Террі Пратчетт

Віра постійно зміщується. Люди починають з віри в бога, а закінчують вірою в структуру. Террі Пратчетт

Можливо, Бог хоче, щоб ми зустрічали не тих людей до того, як зустрінемо ту єдину людину. Щоб, коли це трапиться, ми були вдячні. Габріель Гарсіа Маркес

Стверджує, що боги люблять, коли поблизу ошивается який-небудь атеїст. Є на кого зірвати злість. Террі Пратчетт

Боги дали людям почуття гумору, щоб спокутувати свою провину за те, що розділили їх на двастаті. Террі Пратчетт

Знаєш, раніше я думав, що я тупий … але потім я зустрів філософів. Террі Пратчетт “Дрібні боги”

Якщо ви хочете, щоб Бог розсміявся, розкажіть йому про свої плани. Вуді Аллен

Якщо здаватися не тим, хто ти є насправді, можна отримати не ту роботу, не тих друзів, бог знає що. Чи не своє життя.

Щоб жити на самоті, треба бути твариною або богом, говорить Аристотель. Бракує третього випадку: треба бути і тим і іншим – філософом. Фрідріх Ніцше

Я сама винна в тому, що я одна в день Святого Валентина. І самі близькі стосунки у мене зараз з мобільником. Слава богу, вібро працює!

Девіз всякого бога. Чи не давай занадто багато, нехай радіють тому, що мають. Варення – завтра, розумієш? Террі Пратчетт

По суті, різниця між богами і демонами така ж, як між терористами і борцями за свободу. Террі Пратчетт

У місцевих богів була погана звичка ходити по домівках атеїстів і бити скло. Террі Пратчетт

Світ – це підмостки, на яких боги розігрують вічну драму. Террі Пратчетт

Я закоханий в тебе не більше, ніж ти в мене, і не дай Бог, полюбити тебе, крихітко!

Я закоханий в тебе не більше, ніж ти в мене, і не дай Бог, полюбити тебе, крихітко!

І сказав Господь: “Недобре бути чоловікові одному”

Самотність – небезпечна вещь.Еслі воно не веде тебе до Бога, воно веде до дьяволу.Оно веде тебе до самого себе. Джойс Керол Оутс