Цитати великих людей про Бога

Великий Бог, нас примудряються!

Бог дав мені багатосторонню природу. Він поселив мене також в душу, вже від народження мого, кілька хороших властивостей; але найкраще з них, за яке не вмію, як подякувати його, було бажання бути кращим. Я не любив ніколи моїх поганих якостей … У міру того, як вони стали відкриватися, дивовижним вищим навіювання посилювалося в мені желанье позбавлятися від них …

«Сила моя в немочі звершується», – сказав Бог устами апостола Павла.

Так храм залишений – все храм, Кумир повержений – все бог!

Зле те, що люди не знають Бога, але найгірше те, що люди визнають Богом те, що не є Богом.

Віруючим в троичность бога не можна довести того, що цього немає, але можна показати їм, що твердження їх є твердження не знання, а віри, що якщо вони стверджують, що богів три, то я з таким же правом можу стверджувати, що їх 17 1/2.

Вер багато різних, але у всіх верах вчення про те, як треба жити людям, – одне й те саме. Ось це одне і те ж і є закон Бога.

В кожному добру людину живе Бог.

Черево – це ланцюг на руки і кайдани на ноги. Раб черева рідко шанує Бога.

Бог так створив людину, що кожна людина може погубити свою душу або врятувати її.

Любов? Що таке любов? Любов заважає смерті. Любов є життя. Все, все що я розумію, я розумію тільки тому, що люблю. Все є, все існує тільки тому, що я люблю. Все пов’язано одною нею. Любов є Бог, і померти – значить мені, частці любові, повернутися до загального і вічного джерела.

Бог дав день, Бог дав сили. І день і сили присвячені праці, і в ньому самому нагорода.